Αλλαγή Ανεμιστήρα και Τοποθέτηση Solid State (SSD) σε HP ELITEBOOK 8460P

Περιγραφή Βλάβης

Το συγκεκριμένο laptop είχε πρόβλημα στον ανεμιστήρα (Cooler fan) με αποτέλεσμα να κάνει θόρυβο κατά την λειτουργία του και λόγου τον χαμηλών στροφών του ανεμιστήρα το laptop να έχει υψηλές θερμοκρασίες.

Η Επισκευή Μας

Έγινε αλλαγή του ανεμιστήρα και εσωτερικός καθαρισμός (Service) και τοποθέτηση νέα θερμοαγώγιμη πάστα. Επίσης, έγινε τοποθέτηση SSD Samsung EVO 860 και στην θέση του DVD-RW τοποθετήθηκε ο σκληρός δίσκος που είχε με ένα HDD Laptop Frame, έπειτα έγινε εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος (Windows 7 Pro.) στον SSD δίσκο.

%

συμβατό ανταλλακτικό

Εργάσιμη Ημέρα Παράδοση

Ημέρες Εγγύηση Επισκευής

Χρόνια Εγγύηση Κατασκευαστή (Samsung)

Εργασίες Επισκευής

n

Αντικατάσταση Ανεμιστήρα

Έγινε αφαίρεση του παλιού ανεμιστήρα (Cooler Fan) και τοποθετήσει νέου ανεμιστήρα έπειτα από πλήρες εσωτερικό καθαρισμό.

Εγκατάσταση Νέου Solid State (SSD)

Σε επικοινωνία με τον πελάτη έγινε επιλογή του Solid State Samsung EVO 860 – 250GB που τοποθετήθηκε στην θέση του σκληρού δίσκου και με ένα Hdd Frame έγινε τοποθέτηση ο σκληρός δίσκος στην θέση του DVD-RW.

Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος

Μετά την εγκατάσταση του νέου Solid State Samsung έγινε εγκατάσταση του λειτουργικού (Windows 7 Pro.) καθώς και των απαραίτητων προγραμμάτων. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης έγινε έλεγχος ορθής λειτουργίας του συστήματος (Θερμοκρασίας, λειτουργία τον Windows, Format σκληρού δίσκου για να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος).

Θέλετε να αλλάξετε τον Ανεμιστήρα στο HP σας;