Αφαίρεση Ιών

Αφαίρεση Ιών – Spyware – adware

Εάν παρατηρήσατε κάτι ασυνήθιστο στη λειτουργία του υπολογιστής σας πιθανώς θα ευθύνεται κάποιο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να είναι με τη μορφή του ιού, spyware ή adware. Πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν την διαφορά μεταξύ τους και ότι αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την κακή απόδοση του υπολογιστή.

Ιός είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να φορτωθεί στον υπολογιστή σας χωρίς να είναι εις γνώσης σας και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον υπολογιστή σας από την διακοπή της λειτουργίας του μέχρι και την ολική απώλεια των δεδομένων σας που βρίσκονται αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο σας.

Spyware και adware διαφέρουν από τους ιούς και δεν ευθύνονται για την απώλεια δεδομένων. Τα Spyware και adware θα προκαλέσουν προβλήματα σύνδεσης με το Διαδίκτυο, ο Η/Υ θα είναι πολύ αργός και τα προσωπικά σας στοιχεία βρίσκονται σε κίνδυνο.

Adware φορτώνεται συνήθως στο PC σας όταν πραγματοποιείτε κάποια λήψη / εγκατάσταση ενός δωρεάν προγράμματος από ενσωματωμένες διαφημίσεις που έχουν. Τα Adware δεν επηρεάζουν την απόδοση του υπολογιστή σας, ούτε θα έχετε απώλεια δεδομένων αλλά κατακλύζεστε με διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα στον browser σας

Οι έμπειροι τεχνικοί του Five Star Hosting θα εξουδετερώσουν την απειλή και θα φροντίσουν για την μελλοντική σας ασφάλεια.