Αλλαγή Hardware

Κάρτα Γραφικών

Εάν παρατηρήσετε στην οθόνη του desktop σας γραμμές κακή απόδοση των χρωμάτων ή αλλαγή της ανάλυσης χωρίς να έχετε κάνει εσείς τις ρυθμίσεις, τότε πιθανώς να έχετε πρόβλημα με την οθόνη που οφείλεται τις περισσότερες φορές σε βλάβη της κάρτας γραφικών.

Οι απαιτήσεις για άριστη ποιότητα εικόνας σε διάφορες εφαρμογές ή Games καθημερινά μεγαλώνουν, καθιστώντας την αντικατάσταση της κάρτας γραφικών με μια νέας τεχνολογίας εργασία που δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

Αναβάθμιση Μνήμης

Εάν θέλετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όσον αφορά την ταχύτητα με μηδενικό loading και γρήγορες επιδόσεις χωρίς κολλήματα τότε η αναβάθμιση στο desktop PC ή το laptop σας περνά πρώτα από την αύξηση της RAM για να είναι εμφανές τα αποτελέσματα στις επιδόσεις του.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά  είδη μνήμης. Επικοινωνήστε με το Five Star Hosting – Repair Center αναφέροντας το desktop ή το laptop που διαθέτετε και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν όσον αφορά την αναβάθμιση της μνήμης. Να είσαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε την πιο αποτελεσματική λύση με το πιο μικρό κόστος για να γίνει το desktop ή το laptop σας σαν καινούργιο.

Αλλαγή / Τοποθέτηση SolidStateDrive

Οι SSD είναι σχετικά νέα τεχνολογία και στην πραγματικότητα είναι μία μορφή μνήμης που χρησιμοποιείται για μόνιμη αποθήκευση και δεν έχουν μηχανικά μέρη όπως οι συμβατικοί σκληροί δίσκοι. Δεν είναι ευαίσθητοι στις μετακινήσεις και υπερτερούν πολύ σε ταχύτητα σε σχέση με τους συμβατικοί σκληρούς δίσκους. Μπορούν να τοποθετούν σε Desktop PC αλλα και σε Laptop.

Αλλαγή / Τοποθέτηση Σκληρού Δίσκου

  • Ο υπολογιστής σου δεν μπαίνει στα Windows;
  • O σκληρός δίσκος του laptop σου σταμάτησε να λειτουργεί ή παράγει περίεργους θορύβους;
  • Αποθηκεύεις αρχεία και μετά από λίγο καιρό τα βρίσκεις κατεστραμμένα;
  • Θες να αναβαθμίσεις τον σκληρό δίσκο σου;

Στο Five Star Hosting – Repair Center θα γίνει δωρεάν διάγνωση του προβλήματος και θα σας ενημερώσουμε για της επιλογές αλλά και το κόστος για το desktop pc ή το laptop σας.

Αναβάθμιση Επεξεργαστή (CPU)

Ελάτε στο Five Star Hosting – Repair Center για να εξετάσουμε το μηχάνημα σας πριν την αλλαγή του επεξεργαστή και θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές και το κόστος.

Το Five Star Hosting – Repair Center με την εξέταση του υπολογιστή σας θα μπορέσει να δει πιο ακριβώς Socket φοράει ο υπολογιστή σας και την συμβατότητα της μητρική σας

Πλήρες Αναβάθμιση

Το Five Star Hosting – Repair Center μπορεί να αναλάβει την πλήρη αναβάθμιση του υπολογιστή σας και να σας προτείνει λύσεις βάση τον προτιμήσεων σας σε μητρική, επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα γραφικών.