Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια αναβάθμιση του Η/Υ σας είναι απαραίτητη.

Μπορείτε πολύ εύκολα να το καταλάβετε από την απόδοση του.

Εάν ο υπολογιστή σας είναι πάρα πολύ αργός ή δεν έχει αρκετή μνήμη ίσως απαιτείται αναβάθμιση κάποιων εξαρτημάτων για να συμβαδίζει ο Η/Υ σας με την τεχνολογία του σήμερα. Μπορείτε να βελτιώσετε τον υπολογιστή σας και να αυξήσετε τη απόδοση του αρκεί να απευθυνθείτε στον ειδικό. Οι τεχνικοί του Five Star Hosting θα σας προτείνουν την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την αναβάθμιση του επιτραπέζιου υπολογιστή σας εάν αυτό είναι προτιμότερο από μια αγορά νέου Η/Υ. Μερικές από τις πιο συχνές αναβαθμίσεις σε υπολογιστές είναι:

  • Αναβάθμιση μνήμης.

Η πιο συχνή αναβάθμιση που μπορεί να γίνει σε κάποιον υπολογιστή είναι η αναβάθμιση μνήμης (RAM). Καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να μας πείτε τον τύπο του υπολογιστή σας και θα σας πούμε αν γίνεται αναβάθμιση.

  • Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών.

Η κάρτα γραφικών του υπολογιστή σας ευθύνεται για την ποιότητα εικόνας της οθόνης του Η/Υ σας. Επομένως η επιλογή της κάρτας γραφικών σας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα των εικόνων στον υπολογιστή σας είτε παίζοντας παιχνίδια είτε όταν βλέπεται μια ταινία Full HD ή  DVD.

  • Αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος.

Εάν έχετε αγοράσει το PC σας πριν πολύ καιρό πιθανότατα να είχε παλαιότερο λειτουργικό σε σχέση με τα λειτουργικά συστήματα που κυκλοφορούν σήμερα. Το νεότερο λειτουργικό σύστημα ίσως να αξιοποιήσει καλύτερα τις συσκευές του υπολογιστή σας. Οι τεχνικοί του Five Star Hosting είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν  συμβουλές για αναβαθμίσεις .

Τέλος μια αναβάθμιση μπορεί να περιλαμβάνει Αναβάθμιση ή Αντικατάσταση του Σκληρού Δίσκου του Η/Υ σε SSD, αναβάθμιση του επεξεργαστή σας (CPU) και του συστήματος Ψύξης και πολλά άλλα.