Επισκευή Συστήματος Ψύξης Και Ανεμιστήρα / Εσωτερικός Καθαρισμός

Τα προβλήματα στην ψύξη του laptop σας δημιουργούνται λόγω του ότι είναι μαζεμένα όλα τα υλικά σε πολύ μικρό χώρο. Έτσι δημιουργούνται υψηλές θερμοκρασίες που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο laptop σας.

Αυτός είναι και ο λόγος που απαιτείται κάθε τόσο η συντήρηση του που περιλαμβάνει καθαρισμό του συστήματος ψύξης από την σκόνη και έλεγχος σωστής λειτουργίας του ανεμιστήρα.

Εάν παρατηρήσετε το laptop σαν να είναι υπερβολικά ζεστό στη βάση του ή να ακούγεται θόρυβος από τον ανεμιστήρα ή να κλείνει από μόνο του τότε πιθανώς να έχετε βλάβη στο σύστημα ψύξης. Για να αποφύγετε πιθανή επέκταση της ζημιάς στον επεξεργαστή και στα άλλα εσωτερικά μέρη του laptop, όπως δημιουργία βλάβης στην κάρτα γραφικών, θα πρέπει να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας για να γίνει διάγνωση της βλάβης και εσωτερικός καθαρισμός με νέα θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών, επίσης έλεγχος σωστής απαγωγής της θερμοκρασία.

Οι έμπειροι τεχνικοί του Five Star Hosting θα ελέγξουν και θα επισκευάσουν το laptop σας αφού ενημερωθείτε για το κόστος που απαιτείται.

Τι συμπεριλαμβάνεται στον εσωτερικό καθαρισμό:

Έλεγχος του υπολογιστή σας
Αποσυναρμολόγιση του υπολογιστή σας
Καθαρισμός της μητρικής
Καθαρισμός και λάδωμα του ανεμιστηράκι
Καθαρισμός της ψυκτρας και του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών
Προσθήκη νέας θερμοαγώγιμης πάστας στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών
Συναρμολόγιση του υπολογιστή σας
Έλεγχος καλής λειτουργίας
Κόστος εσωτερικού καθαρισμού από 25€

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%