Επισκευή / Αντικατάσταση Οθόνης Laptop

Σας έσπασε η οθόνη; Δεν υπάρχει λόγος να πετάξετε τη συσκευή σας…
Στο κατάστημα μας Five Star Hosting – Repair Center αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση οθόνης σε οποιοδήποτε τύπο laptop στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα εργαστήρια μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε αντικαταστήσουμε οποιαδήποτε οθόνη σε laptop ή netbook. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση οποιουδήποτε τύπου οθόνης LCD & LED και LED Slim του μηχανήματος σας.

Ακόμα στο κατάστημα μας μπορούμε να σας προτείνουμε την εγκατάσταση συμβατής οθόνης άλλου κατασκευαστή ώστε να μειωθεί σημαντικά το κόστος επισκευής χωρίς να υπάρχει κάποια απώλεια στην ποιότητα της καινούριας οθόνης.

Συμπτώματα βλάβης

  • Η οθόνη σας δεν ανοίγει (παραμένει μαύρη ενώ ακούτε το μηχάνημα να λειτουργεί).
  • Η φωτεινότητα της οθόνης σας μειώθηκε ξαφνικά.
  • Υπάρχουν κηλίδες, θαμπάδες ή στίγματα στην οθόνη.
  • Υπάρχουν οριζόντιες ή κάθετες γραμμές στην οθόνη.
  • “Καμμένα” Pixel.
  • Η οθόνη μου έχει υποστεί φυσική ζημιά (ράγισμα ή σπάσιμο).

Αιτία βλάβης

Ο πιο συνηθισμένος λόγος προβλήματος είναι από τις πολλές ώρες λειτουργίας του μηχανήματος, από φυσική φθορά ή από σπάσιμο στην οθόνη.

Τρόπος επισκευής

Ελάτε στο κατάστημα μας για μια δωρεάν εκτίμηση της ζημιάς και του κόστους επισκευής. Σε πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα της οθόνης οφείλεται σε μικρότερες βλάβες (inverter, backlight, καλωδιοταινία, τροφοδοσία) οι οποίες μπορούν να αποκατασταθούν πολύ γρήγορα και με μικρό κόστος χωρίς να είναι απαραίτητη η αντικατάσταση όλης της οθόνης.

Χρόνος επισκευής

Λόγω του μεγάλου stock μας και των εξειδικευμένων τεχνικών μας, είμαστε σε θέση να αλλάξουμε την οθόνη του laptop σας στο κατάστημα μας εντός 1 εργάσιμης μέρας!

Αν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι είναι απαραίτητη η αντικατάσταση της οθόνης τότε η εταιρία μας θα εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για το μηχάνημα σας. Ανάλογα με την παλαιότητα του φορητού υπολογιστή και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στους προμηθευτές μας.

Υπάρχουν οι εξής δυνατότητες

  • Αντικατάσταση οθόνης με καινούριο αυθεντικό ανταλλακτικό.
  • Αντικατάσταση οθόνης με καινούριο συμβατό ανταλλακτικό (οθόνη άλλης εταιρίας από τον κατασκευαστή του υπολογιστή).
  • Αντικατάσταση οθόνης με αυθεντικό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό.
  • Αντικατάσταση οθόνης με μεταχειρισμένο συμβατό ανταλλακτικό.

 

Κόστος

Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την επισκευή για να σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες επιλογές και το κόστος της επισκευής. Όλες οι επισκευές καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την εταιρία μας, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί καινούριο ανταλλακτικό αυτό καλύπτεται από την επιπλέον εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή.

%

Συμβατό Ανταλλακτικό

Εργάσιμη Ημέρα Παράδοση

Ημέρες Εγγύηση Επισκευής

Χρόνο Εγγύηση Κατασκευαστή

Εκτίμηση Τιμής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε εκτίμηση τιμής.